*Fniss, fnissar fan fortfarande*

2010-09-30, 13:50:28 / Kategori: Allmänt
Något jag inte riktigt kan förstå är det här med internetspråket som typ smilies bara ploppar upp sådär i bloggar och visst då kan jag väll förstå, att här är någon glad. Och det är ju bra. Men sen det här mellan stjärnorna som till exempel *ler*, *fnissar* eller *myser* eller ännu värre som *lägger huvudet på sned och blinkar*

Fattar ingenting och har aldrig någonsin kunnat ta det på allvar speciellt inte då jag läser på en blogg skriven av någon idiot med noll i iq, *slickar mig runt munnen och smackar* där bröt stjärnhelvetet lös. Jag kommer förmodligen skratta mig till döds.

*Kjamiz*

Snopp, jag säger då det

2010-09-29, 02:06:26 / Kategori: Allmänt
Vissa saker etsar sig verkligen fast hur dumt och onödigt det än är. Jag menar vissa kan rabbla Sveriges alla älvar, städer osv. Det kan inte jag. Däremot kommer jag fortfarande ihåg några få beteckningar på kemiska grundämnena (jag har inte behövt använda mina skills på sex år.)

Vissa var ju liksom nemas problemas att lära sig, då snackar vi typ syre, väte och kväve och de uttjatade ämnena medans andra var lite knivigare. Var tvungen att hitta på små minnes grejer för att komma ihåg. Men nu när jag tänker tillbaka så förstår jag inte riktigt hur min hjärna fungerade i 15-årsåldern. Skit i det.

Bly = PB
Vet jag med säkerhet, eftersom jag tänkte på min bror (pantad brorsa) och jag tyckte han hade bly i huvudet. Han var ju jämt så seg.

Tenn = SN
Helt klart eftersom jag associerade tenn med snopp, varför vet jag inte. Men denna var jag bombsäker på.

Jamenvisst.

Man kan ju börja undra varför detta tar upp endel av mitt minnesutrymme som hade fått kunna tas upp av något annat kanske lite viktigare kunskap. Vad har jag för nytta av det här? Va?

Skithjärna.


Oups! Typiskt!

2010-09-29, 00:04:18 / Kategori: Allmänt
Skip-bo hört talats om det? Jag hoppas det. Blev riktigt besviken och lite bekymrad när inte mina arbetskamrater hört talats om det (undra vilken planet dom kommer ifrån liksom.) Väldigt kul så jag lyckades övertala min lillebror att vi skulle spela en omgång och schysst som han är så gick han med på det.

- Men Ludde, du kunde ju...
- Jaha, oj...
- Men du kunde ju...
- Oj...
- Men hallå, skärp dig du kunde ju...
- Jag vill inte ens vinna...

Att jag inte fattade det.
Trodde det var jag som var bäst på spel eller att han var sjukt trög.
Tänker gå på det där med bäst på spel.
Känns ju liksom roligare.

Vi testar

2010-09-28, 22:04:14 / Kategori: Allmänt
Har under dagen intalat mig själv och hojtat till lite då och då för mig själv. Jag är pigg. Shit vad pigg jag är. Idag är jag jätte pigg, alert, vaken. Tänkte att det kanske blir sant om jag säger det nog många gånger.

Har även testat med
Jag är rik
Jag är snygg
Och jag är populääääääär!

Och även min favorit
Jag dejtar Channing Tatum, deni!

Nä nu jäklar. Cross my heart and hope to die.

Är det höst nu?

2010-09-28, 20:02:06 / Kategori: Allmänt
Det första som händer när man tar ett steg utanför dörren är en knippe med löv RAKT I ÖGAT. Och jag ljuger inte då jag säger att sommaren är över. Jag lovar. Jaha där ser man. Då får vi väll ta höst nu på direkten.

Det är en himla tur att man alltid är på topp.








Mmmm.. ipren

2010-09-27, 23:28:04 / Kategori: Allmänt

Jag tycker skit synd om mig själv, har ont i hela kroppen och det vill inte gå över. Jag knaprar ipren som om det vore smågodis, då slutar det att göra ont en stund sedan slutar iprenfan att verka och jag vill såga av mig både armar och ben för att bli av med skiten. Har läst att det kan vara en sjukdom som gör att min kropp håller på att stöta ifrån sig mitt huvud. Skulle vara himla jobbigt om det är så. Jag menar hur skulle det se ut? Gå omkring utan huvud bara så där. Hur kul är det? Orka!




Ofta att ni gör

2010-09-27, 22:35:12 / Kategori: Allmänt

Min lillebror har just börjat övningsköra med mamma så att han ska kunna ta körkortet. Hon sitter liksom där och förklarar koppling, växla och ja gud vet vad. Han övar och misslyckas, övar och misslyckas för hundratiotusende gången. Nä då suckar hon inte alls utan ber honom snällt att försöka igen och säger något i stil med "vilket bra försök det där var, synd att det gick åt helvete, vi försöker igen." Och han bara ler. No way. Inte en chans, hon ljuger!


När jag övningskörde med min mamma så höll hon typ i sig i det där lilla handtaget som sitter i taket och tittade ängsligt mot väggrenen och sa nått i stil med OOOOO, AAAAA, ÅÅÅÅÅ, MÅSTE DU KÖRA SÅDÄR NÄRA KANTEN, TINA!!!! minst en gång i sekunden. Det var nära att jag körde rakt in i en vägg bara för att få tyst på eländet.


Man övningskör inte och håller sams, så enkelt är det bara. Allt annat är bara jätte mycket ljug och det är inte jag som är onormalt aggresiv och känslig för kritik.


Det är orättvist, javisst

2010-09-26, 23:49:02 / Kategori: Allmänt

Jag är nog den enda som inte varit i Thailand. Det är rätt orättvist kan jag tycka. Jag vill också. Ett problem bara, jag hör väldigt många historier från asien som går ut på att fridfullt sovande turister vaknar av att det sitter spindlar stora som råttor på dem och stirrar dem i ögonen. Reda att hugga in. Och vi vet alla vad jag tycker om just spindlar. Djävulens avskum.


Ärligt nu alla Thailandlovers, hur hade ni det med spindlar när ni sov? Ha i åtanke att ditt svar kan komma att påverka turismen i Thailand för en lång tid framöver.


Året var..

2010-09-26, 22:43:08 / Kategori: Allmänt

Min söta lillebror vet precis hur han ska få till det.

Han var väldigt söt när han var liten. Han var nästan sötast av oss två syskon, faktiskt. Efter mig, såklart. Men var inte ledsen för det, det är svårt att tävla med mig. Ludde hade ju onekligen sin svampfrilla som ett ess i rockärmen (som dock hunnit ryka på bilden, tyvärr.)

Och det har jag rätt i


Proffsigt Tina

2010-09-22, 23:15:44 / Kategori: Allmänt
Började dagen men en kallsup i duschen för att jag gäspade. Det kvalar inte in på min lista på det mest intelligentaste saker jag gjort.

Tror jag har en dålig dag idag (kan bero på att den började dålig, med kallsupen) men jag är inte säker. Låt oss göra en jämförelse, bara för skojs skull.

Glada människor tänker: Vilken god chokladkaka jag just åt. Det var jag värd!
Jag tänker: Skit skit. Visst chokladkakan kanske ser god ut men tror fan i mig att den kommer att stå mig upp i halsen efter två tuggor och sen kommer jag ångra att jag ätit den.

Glada människor tänker: Guuuud vilka snygga skor där i skyltfönstret.
Jag tänker: Mörda mörda mörda. Jag har inte råd, kan ju inte sitta där med högklackade skor sen och gråta för att jag är hungrig.


Kanske borde man ta och bli 12 år igen.
Eh?

Pappa, ta det softish

2010-09-22, 19:20:28 / Kategori: Allmänt
Jag vet inte säkert, men funderar starkt på att min pappa kan ha drabbats av en ålderskris eller så är han drogad. Börjat lyssna på ja jag vet inte vad för musik, men den är inte bra och det är INTE pappas musiksmak, och det är inte 40 taggares typ av musiksmak heller. Det är någon slags blandling mellan westlife och britney spears(?) och diggar det. Hjälp. När han istället för hej säger och skriver tja gör mig riktigt orolig. Snart börjar han väll använda sig av uttrycket "det är naajs". Jag är djupt bekymrad.

Oh lord, gör så han inte börjar spela world of warcraft. Där går gränsen.

Jag gillar dig basshunter

2010-09-22, 16:17:44 / Kategori: Allmänt
GE MIG CHOKLAD NU! Jag behöver det, jag blir snäll då, jag lovar.

Google, tror inte det finns roligare. Det roligaste som hänt typ sen man var fem år och tjuven i ensam hemma 2 fick tegelsten efter tegelsten i nyllet av den lilla pojken som låg på taket och bombade inkräktarna. Jag vill att ni föreställer er vad som rörde sig huvudet för dessa personer som nu googlade det hära. Beredd?

"Jag gillar dig Basshunter"
"Eget bajs luktar bäst"

Jag säger då det.

suck

2010-09-22, 14:08:39 / Kategori: Allmänt
Det var bara det.

Ofta jag bryr mig

2010-09-21, 22:29:16 / Kategori: Allmänt
Vart tusan håller min telefon hus? Den låg nyss brevid mig och nu är den borta. Som jag ser det nu så finns det tre alternativ.

1. Någon i huset har blivit kleptoman, fått en irriterande repa på sin telefon och kände ett starkt behov att sno min. (Fast min har fler repor och är ful. Håller inte i rätten.)
2. Någon annan har smugit sig in i huset och snott min telefon (Nä, sånt händer väll ändå bara på film.)
3. Den var gammal och less på livet att han kastade sig ner från bordet och dog, kremerades och försvann. (Konstigare saker händer faktiskt.)

En vacker dag finns den åt. Jag kommer inte att sakna dig.

Besviken & spikrak

2010-09-21, 16:29:02 / Kategori: Allmänt
Lyssnar igenom volbeats nya album beyond hell/above heaven och är sjukt sjukt besviken. Hittade ungefär sådär exkat två låtar som jag tyckte var bra. Trist.


- Tina du har ganska rakt hår va?
No shit, ÄR JORDEN RUND? har en vecka sju dagar?


Jag lovar, skulle ni så leta dygnet runt i ett helt år skulle ni inte hitta en enda lock, inget krus, ingenting. Inte en böj men då kom det nått som hette regn som har någon underlig verkan när det träffar mitt hår. Då kan vi börja snacka böjar, och nej inte vanligt vatten, utan regn. Men ja rätt rakt hår har jag annars, tro mig det var inte jag som uppfann plattången. Hur var det nu igen, var det på typ 80-talet eller liknande man permanentade håret, gör man sånt fortfarande? Jag vill nämligen ha stora svallande lockar. Skulle bli en mycket lyckligare människa då. Stora svallande lockar is the shit.

Klockan är 02:01

2010-09-21, 02:15:56 / Kategori: Allmänt
Godnatt på er, jag har upptäckt en fruktansvärt jobbig grej. Jag ser ut som helvete i håret. Visst det må kanske ha sett illa ut förr men nu är det sju resor värre, verkligen. Eller så är det hela mig det är fel på, det kan mycket väl vara så men för enkelhetens skulle kan vi väll skita i det och utgå från att det är håret det hänger på. Okej? Bra. Nu kanske jag måste klippa mig. Vänta nu, när fan klippte jag mig sist? Minns inte. Är det illa? Tror det.



Påtal om någonting annat om mitt hår så har tänkt på det här med Max och Sunes och grejer. Ganska mycket faktiskt. För de smakar ju olika. Känner på att det här är verkligen en sak som man borde tycka någonting om. Att det är typ sånt som folk tatuerar in som statement på armarna. Max for life alternativt Sunes rules, typ. Men eeh kan liksom inte bestämma mig för vad som är godast. Nästan som jag inte kan bestämma om Heinz eller felix ketchup är godast. Ger mig lite smått ångest, man vill ju liksom inte vara en sån som bara "Det spelar ingen roll, jag gillar båda lika mycket tihi"

Så gott folk, Max eller Sunes?

Cigaretter & ett jävla humör

2010-09-20, 20:58:15 / Kategori: Allmänt
Jag är arg och besviken, på mig själv. Vaknade på min sämsta sida, satte ner fötterna på golvet och svor lite åt mig själv. Städade toaletten, diskade lite, skickade fem ziljoner sms, just for fun och var fortfarande vansinnig.

Är uttråkad. Det enda jag kommer på att göra just nu är:
1: Springa ut och kedjeröka just for fun.
Och eftersom kedjeröka just for fun är sinnessjukt så väljer jag att fortsätta med det.

Valvakan

2010-09-20, 03:52:22 / Kategori: Allmänt
SD i riksdagen säger ni? Man skäms ju för farao ögonen ur sig för det här landet.




De senaste dagarna har det pratats oroväckande mycket om spindlar i min närhet, dom har även lyckats befinna sig ovanligt mycket där just jag befinner mig. Olyckligt. Har höstkylan gjort att alla spindlar vaknat till liv och börjat moppsa upp sig måntro? De finns precis överallt och blir bara större och större. Det går en spindel på varje människa, minst.

Typ. Nån möter en spindel lika stor som en liten ponny i sin trappuppgång. En annan en huggtandad mördarspindel som kunde hoppa flera meter upp i luften bara sådär. Och en mötte en spindel lika stor som en älgkalv. Och det bara fortsätter, den ena historien triggar igång den andra och jag blir fan i mig mörkrädd.

Spindlar tillhör den kategorin djur/insekter jag inte tycker förtjänar att få leva. Jag hatar spindlar, jag är livrädd för dom. Jag börjar nästan gråta bara på tanken av en spindel. Och jag mår mycket bättre av att leva i tron om att alla Piteås spindlar är utdöda och det som kryper i vrårna bara är en liten fluga som smider en eller annan plan.

Låt mig göra en sak klar här.
JAG VILL INTE VETA!

Tina listar

2010-09-20, 03:38:15 / Kategori: Allmänt
I brist på annat att skriva om.

10 FAVORITER

Färg: Just nu är det grönt
Mat: Squash, svamp, kyckling
Band: Volbeat
Film: Jag har ju flera men måste jag säga en så är det American history x och juno (kunde inte bestämma mig)
Bok: Innan jag dör
Sport: Den var svår, pass 
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: Cookie dough
Tid på dygnet: 12.00 är en bra tid

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Rätt glad faktiskt
Smak: Mint
Kläder: Vita braller och blå blus, givetvis arbetskläder
Bakgrund: Datorknapper och fläkt som brummar
Nagellack: Inget
Tid: 03:34
Omgivning: Sjukhus
Irritationsobjekt: Skiten som visas på tv just nu 

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: But of course
Varit med på tv: Nej
Kysst någon du inte känner: Kanske. Brukar vara en klok tjej

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Min bror, mina föräldrar och Sara.
Du tycker om: Hugo Rosas, Chad Michael Murray & Josh Hartnett.
Du inte gillar: Har ingen hatlista. Borde jag ha det?

2 VAL
Kaffe eller te: Kaffe.
Vår eller höst: Vår.

1 ÖNSKAN
Att jag ska få gå och lägga mig nu.

Tre anledningar att reta sig häcken av

2010-09-18, 17:40:04 / Kategori: Allmänt
Det ryktas om att det finns män som kallar sin respektive för "regeringen". Alla de borde givetvis dö.
Alltså är det helt okej för en kvinna som har en karl som jobbar åt landstinget att kalla honom just för "landstinget", festligt.
Ungefär lika festligt som att man skulle envisas att kalla sin respektive för fuckface.
Yolanda Be Cool & DCUP - We no speak americano, den ger mig sjukt mycket huvudvärk. Den funkar en gång men inte sjutton.
Och tredje anledning är att Sandra Larsson den fan är svår övertalad, vill få med henne och parta, men det var lättare sagt än gjort.
Ni som ser det här snör iväg ett sms till Sandra och peppa lite. Tack.
Det ryktas om att det finns män som kallar sin respektive för "regeringen". Alla de borde givetvis dö. Alltså är det helt okej för en kvinna som har en karl som jobbar åt landstinget att kalla honom just för "landstinget", festligt. Ungefär lika festligt som att man skulle envisas att kalla sin respektive för fuckface.

Yolanda Be Cool & DCUP - We no speak americano, den ger mig sjukt mycket huvudvärk. Den funkar en gång men inte sjutton.

Och tredje anledning är att Sandra Larsson den fan är svår övertalad, vill få med henne och parta, men det var lättare sagt än gjort. Ni som ser det här snör iväg ett sms till Sandra och peppa lite. Tack.

Lägg ner nu för fan

2010-09-17, 00:10:32 / Kategori: Allmänt
Jag fattar inte, spelar det någon roll om man vill visa den som sårat en att man lidit, att man vill visa att jävlar, du har gjort mig illa, här, fan, kolla. Alltså det är en retorisk fråga as usual. Vad vinner jag på att få dig att känna skuld? Vad vinner jag på att du skäms mer än du redan gör? Det är bara det att det är jag som har blivit sårad och illa behandlad, och du reser dig upp, borstar av dig och tar den enkla vägen efteråt, och därför vet jag inte riktigt, det är bara det att det är jag som har träffat marken i 7247 km/h och blundat. Det är bara det att jag intalar mig själv att det är okej, men jag vet inte om jag vill att du ska tro att det är okej.
Förvåningen över att hjärtat slår som om ingenting har hänt och jag undrar vem jag blev. Vem som gjorde mig till vad. Jag undrar varför jag skriver det här och varför det låter så jävla fånigt, varför jag inte bara kan vara den jävla klacksparken som jag vill vara, som jag kan vara.
Jag skulle kunna säga att alla gånger jag har varit med om då jag trodde att jag inte skulle klara mer skit från dig och var förvånad över att allting fortfarande var som vanligt, gör en jävligt rädd. Jävligt rädd för att vara med om det igen. Tids nog orkar jag ta mig tid till det själv och skaka på huvudet åt att jag lyckades falla för dig.
Jag önskar att jag inte var så jävla feg. Jag önskar att tretusen saker inte hade hänt men man får inte ångra någonting.
Tiden rusar hela tiden. Det går inte ens att skapa några tomrum. Det går inte att ömka sig själv och få andra att skämmas. Det funkar inte så, men du borde skämmes tamejfan.
Jag är förresten så helvetes jävla trött. Kom inte här och fucking tro nånting, kom inte här och försök sparka på mig för jag är inte med längre. Satan, jag har så jävla mycket ord just nu att jag inte kan sluta.
Jag måste ha trehundra kilo pms som trycker på axlarna. Måste ta ut det på någonting.
Jag fattar inte, spelar det någon roll om man vill visa den som sårat en att man lidit, att man vill visa att jävlar, du har gjort mig illa, här, fan, kolla. Alltså det är en retorisk fråga as usual. Vad vinner jag på att få dig att känna skuld? Vad vinner jag på att du skäms mer än du redan gör? Det är bara det att det är jag som har blivit sårad och illa behandlad, och du reser dig upp, borstar av dig och tar den enkla vägen efteråt, och därför vet jag inte riktigt, det är bara det att det är jag som har träffat marken i 7247 km/h och blundat. Det är bara det att jag intalar mig själv att det är okej, men jag vet inte om jag vill att du ska tro att det är okej.

Förvåningen över att hjärtat slår som om ingenting har hänt och jag undrar vem jag blev. Vem som gjorde mig till vad. Jag undrar varför jag skriver det här och varför det låter så jävla fånigt, varför jag inte bara kan vara den jävla klacksparken som jag vill vara, som jag kan vara.

Jag skulle kunna säga att alla gånger jag har varit med om då jag trodde att jag inte skulle klara mer skit från dig och var förvånad över att allting fortfarande var som vanligt, gör en jävligt rädd. Jävligt rädd för att vara med om det igen. Tids nog orkar jag ta mig tid till det själv och skaka på huvudet åt att jag lyckades falla för dig.

Jag önskar att jag inte var så jävla feg. Jag önskar att tretusen saker inte hade hänt men man får inte ångra någonting.

Tiden rusar hela tiden. Det går inte ens att skapa några tomrum. Det går inte att ömka sig själv och få andra att skämmas. Det funkar inte så, men du borde skämmes tamejfan.

Jag är förresten så helvetes jävla trött. Kom inte här och fucking tro nånting, kom inte här och försök sparka på mig för jag är inte med längre. Satan, jag har så jävla mycket ord just nu att jag inte kan sluta.

Jag måste ha trehundra kilo pms som trycker på axlarna. Måste ta ut det på någonting.

Och jag är på skitdåligt humör

2010-09-16, 15:41:10 / Kategori: Allmänt
hej säger jag till dig som googlade "jag undrar vad snögubbar äter till frukost" och hamnade här.
idag är en sån där dag då jag bara vill gråta en liten skvätt, rör ni mig då skriker jag, jag lovar!
blir så jävla trött, himla tjurskallar
okej lyssna, idag vill jag ha choklad, en valp och ett eget spa.
smacka hit det där sista tack.
Hej säger jag till dig som googlade "jag undrar vad snögubbar äter till frukost" och hamnade här.
Idag är en sån där dag då jag bara vill gråta en liten skvätt, rör ni mig då skriker jag, jag lovar!

Blir så jävla trött, himla tjurskallar.



Okej lyssna, idag vill jag ha choklad, en valp och ett eget spa.
Smacka hit det där sista tack.

Less

2010-09-09, 02:23:28 / Kategori: Allmänt
RADERAT

Ge mig!

2010-09-08, 01:22:41 / Kategori: Allmänt
Var på stan igår med min kära mamma, moster och lillkusin (som numera blivit stor) och hittade dessa älsklingar, jag är kär. Totally, men tyvärr tillät inte min ekonomi att köpa dom denna månad får vänta tills nästa löning och hålla tummarna på att dom finns kvar annars kan ju alltid om någon vänlig själ känner för det köpa dom åt mig? Bra idé.





Jag vet inte hur mina vänner tänker egentligen. Först överger tre stycken mig, och tar sitt pick och pack och flyttar till Oslo. Det blir inte bättre.. En annan bestämmer sig för att steka burgare i Skellefteå och flyttar dit och en annan hakar på och bor större delen av veckorna hos henne (för det mesta iaf) så jag blir lämnad ensam kvar. Tycker det hade varit betydligt smartare av mina vänner att kordinerade sina resor bättre och fokuserade lite mer på det viktigate, tex. vem har vårdnaden av Tina? Vem har ansvaret för att se till att hon mår bra? Och vem planerar aktiviteter och umgänge hennes sena kvällar? Jag tänker gråta en skvätt nu och nynna på någon låt som typ Toy story - jag är din bäste vän.

21

2010-09-06, 20:46:56 / Kategori: Allmänt
Är jag löjlig om jag tycker att jag börjar bli gammal? Jag känner mig fortfarande bakis sen lördagens bravader. Även fast jag inte drack en drös med alkohol utan jag träffade måtta och började pola med han så känner jag mig fortfarande sådär lite halv bakis. Sweet. Någon som skulle vilja vara sympati bakfull med mig och stå för huvudvärk så kan jag stå för bakisätandet?

Det är lite svajigt i min vänskapskrets för tillfället, stora beslut vart man än vänder sig. Antingen blir dom gravida, ska förlova sig eller så flyr dom landet. Ett jäkla hallaballo överallt, blir lite smått nervös.
Det känns lite smått jobbigt. Osäkert om jag pallar. Det var definitivt bättre på den gamla goda tiden när allt bara rullade på, ingen utvecklades och inget hände. Those were the days..

KÖPSTOPP

2010-09-06, 16:46:42 / Kategori: Allmänt
Jag har insett att jag måste spara mängder pengar.
Jag har nämligen bestämt mig för att åka utomlands, vilket det var tal om redan innan sommaren att åka på en sista minuten men nej nu snackar vi långsemester och inte vart som helst utan Thailand eller USA, gäller bara att få någon som följer med då också förstås.

Nu har jag totalt köpstopp.
Och då snackar vi totalt köpstopp. Exakt.

Varenda gång jag står där i valet och kvalet med någonting fint i handen sväljer jag mitt sista chansen argument med hull och hår. Jag är sjukligt lättlurad.