Blindstyre

2011-01-29, 17:39:27 / Kategori: Allmänt
Ja alltså ibland är jag bara för himla utvecklingsförstörd. Exempelvis så ser jag så rackarns dåligt att jag aldrig skulle känna igen folk jag möter på stan (även om "folket" typ skulle vara min pojkvän eller bästa vän). Finns inte en risk att jag kan läsa vad som står på menyerna bakom disken på matställen. Och jag ser absolut inte texten på tvn. Eller vägskyltar. Eller löven på träden. Eller ja egentligen vad som helst som är mindre än en fotboll på några meters håll. Utan mina linser då såklart, men nu börjar mina ögon säga ifrån och vill vila ett tag, och vad måste jag då?

Glasögon? Vilket kan vara riktigt snyggt på andra. Men inte på mig, jag känner min utklädd och inte alls cool och halvtrendig. Bu-jävla-hu, det är så himla svårt! Det gör väl ingenting att hela världen är ett enda stort suddigt ludd?

Man vill ju för farao bara slå mig hårt i ansiktet.

Gillaknappen

2011-01-27, 22:40:23 / Kategori: Allmänt
Okej. Jag är visst galet flyttpackningsinkompetent, har det visat sig. Får ont överallt och speciellt i ryggem så fort jag lyfter något tyngre än en... sko, eller rör mig mer än... ingenting. Efter dagens bärande och städning är jag helt slut, det värker från topp till tå och jag tror fasiken inte jag kan stå på mina två ben längre. And then.. för er lite lamare som läser men inte kommenterar så har jag fixat er en gillaknapp som på facebook, liksom. Asballt! Pröva gilla, jag lovar det funkar. Festligt!

Paris och mamma mu

2011-01-26, 23:27:17 / Kategori: Allmänt
När jag var liten så var min högsta önskan att en dag få åka till Paris, medans lillmesen önskade att han var gjord av choklad. Jag älskade skilda världar och hatade krig. Lillmesen han gillade alla som han kände i hela världen och hatade allra mest att äta upp maten. Medans jag drömde om rikedom och fred så drömde lillmesen om att åka till calcutta i indien. Och medans jag dansade och mimade till Vengaboys så rörde sig lillmesen till Black Ingvars musik och sjöng med. När jag plöjde igenom Kitty böckerna så älskade lillmesen att läsa mamma mu. Jag får liksom känslan av att jag var lite mer åt det tuffare hållet än lillmesen som inte riktigt var den vassaste kniven i lådan. Men som sagt han hade ju onekligen sin svampfrilla som ett ess i rockärmen.


Lillmesen är med andra ord min bror, han var förresten ett stort fan av Dr.Bombay.

Lite trött

2011-01-12, 16:58:13 / Kategori: Allmänt
Min lägenhet borde verkligen börja städas ur, för snart ska jag vara ute och då kommer hyresvärden och ska inspektera lägenheten inför flytten. Jag borde så nedrans mycket nu alltså. Tio tusen grejer minst. Men man blir ju rätt så trött alltså, va. Av att hitta på en massa roliga saker som att glo någon rulle och springa ut och röka en gång i kvarten, det visade sig idag när jag satte mig vid min fars dator och bara "FAAAN, varför funkar inte datamusen" och sedan tittar ner och ser att jag försöker öppna firefox med hjälp av min telefon, då kan man dra slutsatsen: Lite trött idag, va. Städar jag och någon är i närheten så börjar jag att ryta som en dinosaurie. Jag förtjänar att se film och röka så mycket som jag vill och visst det är betydligt roligare att umgås med min Johan än att städa lix. Fred.